Just nu! Trött som en klubbad gris sitter ...

100media_imag087 (MMS)

Just nu! Trött som en klubbad gris sitter jag och pluggar:) haft skola 9-16 sen hem å laga mat för att sedan iväg och träna.. imorn e ja ledig från skolan men har pluggdag hemma.. ska även hinna åka till Oves me sanna, kul å hitta på nått även om d bara e en stund:D och kvällen kommer bestå av träning, from nu blir d träning 3-5 dagar i veckan.. MÅSTE komma i form!


personlig tränare!

Jahapp en ny termin har startat, jag är numer klar hälsopedagog och ska denna termin även läsa till personlig tränare. Utbildningen startade igår och det känns jättebra, men samtidigt lite läskigt, det är MKT som ska hinnas med under denna termin och jag tror det kommer bli ett riktigt spännande halvår=) Och eftersom jag nu ska läsa till PT så känns d som att det är dags att komma i form igen, har ju slappat till mig rikitgt ordentligt denna sommar:S men igår var det dags att damma av träningskortet och jag var ner å körde ett gympapass, trodde jag skulle dööö, ska aldrig mer lata mig såhär länge från träning=)
Har även haft finbesök uppe, Isa kom upp å hälsa på förra veckan vilket var supermysigt.. hann med shopping i valbo, solning i boulongen och en biljardkväll på interpool som resulterade i en bakistorsdag med massa gotta och filmmaraton=D
Jag å Isa mot Filip, jag satte svarta kulan 2 ggr och Isa 1 gång vilket resulterade i att vi förlorade:P
Nu när beach 2012 har dragit igång så blev d detta till middag=)
Har haft mina små odjur på besök <3
D e även mina jobbhelger nu,  så har jobbat en och ska även jobba nu i helgen..
Jaa d va väl lite av d som hänt på sistone=D

Sol ute betyder jobb inne..måste d alltid ...

100media_imag085 (MMS)

Sol ute betyder jobb inne..måste d alltid va fint väder när ja ska jobba?! d slår ju aldrig fel:/ hoppas dagen går fort, slutar 21 ikväll men imorn jobbar ja bara till 15.30 så då kommer ja iaf hem tidigt till Gävle:) nu ska jag fortsätta me alla skvallertidningar innan lunchen e slut:D


Kul, skitroligt söndagsnöje man har:/ d bo...

100media_imag079 (MMS)

Kul, skitroligt söndagsnöje man har:/ d borde vara förbjudet att plugga när man är sjuk! Snälla låt mig bli frisk och snälla kan inte någon skriva klart mitt pm så jag får lägga mig i soffan och dö en stund!


RSS 2.0